Yedoo Step

Yedoo Step kopen?

De Yedoo steppen zien eruit als de echte ouderwetse autopeds, en daarom zijn deze steppen momenteel razend populair. Yedoo heeft momenteel 6 steppen in het assortiment, voor de allerkleinsten tot echte volwassenen steps.

 

Een Yedoo Step kun je kopen bij de betere (web)shops, waaronder www.stepplein.nl en www.pleinaanbiedingen.nl.

 

Hieronder hebben we alle modellen Yedoo Steps duidelijk voor jullie op een rijtje gezet:

Yedoo Mau step

De Yedoo Mau is de kleinste step uit het Yedoo assortiment. Deze kinderstep is verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze en al geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Step Yedoo Mau kenmerken:

 

Yedoo Tidit step

De best verkochte Yedoo step is de Yedoo Tidit. Deze fraaie step is voor kinderen vanaf circa 5 jaar en heeft een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Voor slechts € 89,00 heb je deze coole step al in huis. Hij is leverbaar in 4 stoere kleuren: blauw, rood, roze en groen.

Step Yedoo Tidit kenmerken:

 

Yedoo Ox step

De Yedoo Ox step heeft een extra verstevigd frame, zodat je met deze step ook allerlei stunts kunt uithalen. Het is dus de stuntstep van Yedoo! Deze Yedoo stuntstep Ox is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen en voor € 129,00 is hij voor jou!

Step Yedoo Ox kenmerken:

 

Yedoo City step

De Yedoo City step is een step voor iedereen van 7 jaar of ouder (of langer dan 130cm), dus is deze step geschikt voor kinderen en volwassenen. Wil je eens een keer wat anders dan op de fiets naar het werk of school, probeer dan eens de Yedoo City step. Steppen is gezonder dan fietsen, je verbruikt meer calorieën, en het is ook nog eens leuker.

Step Yedoo City kenmerken:

 

Yedoo Wzoom step

Je kind kan al fietsen maar wil nu meer. Dan is steppen op Yedoo Wzoom step een uitstekende optie. Steppen is niet alleen heel erg leuk, het is door intensiviteit ook nog een sgezond en zeer goed voor de ontwikkeling van een kind. De Yedoo Wzoom is er al voor kinderen vanaf 5 jaar of 115cm.

Step Yedoo Wzoom kenmerken:

 

Yedoo Mezeq step

Je hebt steppen en steppen, en je hebt de Yedoo Mezeq. De Yedoo Mezeq step is echt de next generation in steppen, hiermee beleef je het ultieme stepgenot. Hij is geschikt voor in het bos, op straat, op het strand of in de stad. Ook je hond uitlaten wordt met deze step een echt genot, hij is er prima geschikt voor. Deze Mezeq Yedoo is geschikt voor 14 jaar en ouder of vanaf ca. 150 cm.

Step Yedoo Mezeq kenmerken:

 

Afdrukken