Slamm stuntstep

Slamm stuntstep kopen

Slamm Scooters is een stuntstep merk uit de UK dat bekend staat om de coole kleuren en de strakke ontwerpen. Het Slamm Scooter team is vrij klein, en hebben allemaal veel tijd doorgebracht op de skatebanen. Het zijn allemaal echte experts waardoor de Slamm stuntsteppen altijd top of the bill zijn. Alle Slamm scooters worden ontworpen, ontwikkeld en getest in Engeland. Er loopt continu een testteam rond in de Slamm fabrieken om de hoge kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Slamm scooters zijn te koop bij de betere en gespecialiseerde (online) skateshops, zoals www.stuntstepplein.nl en www.skate-plein.nl.

 slamm scooter classic III banner-1

Stuntstep Slamm classic III blauw main

De bekendste en meest verkochte Slamm stuntstep is de Slamm Classic. Deze stuntstep is het instapmodel stuntstep van Slamm, en is al te koop voor € 79,00 bij de betere shops. Voor deze prijs heb je een prima stuntstep met een sterke Y-bar en een stevige voorvork met een triple stuurklem. De Slamm classic scooter is verkrijgbaar in 2 kleuren: groen en blauw.

Slamm scooter stuntstep classic kenmerken:

 

Stuntstep Slamm Mischief II

De Slamm scooter Mischief II is een kwalitatief super stuntstep voor een goede prijs. Voor €119,00 kun je deze coole stuntstep al in huis hebben. De Mischief is verkrijgbaar in 4 opvallende kleuren: oranje, groen, blauw en paars.

Slamm scooter Mischief II kenmerken:

 

 

slamm scooter misschief II banner-1

 

 

Afdrukken