Razor step

Razor step kopen

De eerste Razor scooter was een vouwstep en is uitgevonden door Micro Mobility Systems en geproduceerd door JD Coorporation. In 1999 werd deze Razor vouwstep op de markt gebracht in de Verenigde Staten en in 2000 waren er reeds 5 miljoen van verkocht. Deze Razor scooter step werd bovendien in 2001 verkozen tot speelgoed van het jaar in de  Verenigde Staten. Tegenwoordig wordt de Razor scooter vervaardigd door  Razor USA, gevestigd in Cerritos, California. De Razor stepjes en stuntsteppen worden niet alleen meer gemaakt als speelgoed voor de jeugd, maar hebben nu tevens sport doeleinden. Razor heeft tegenwoordig zelfs een echt professioneel stuntstepteam.

Razor heeft een ruim assortiment vouwsteppen, stuntsteppen en electrische steps. Hieronder zullen we de beste en meest verkochte steppen voor je op een rij zetten.

De grootste Razor step en stuntstep collectie vind je op de webshops www.stepplein.nl en www.pleinaanbiedingen.nl.

 

Razor vouwstep

Razor vouwstep wild style roze of blauw

De razor vouwstep wild style is de alom bekende vouwstep waar Razor bekend mee is geworden, maar dan in een nieuw jasje. Deze sterke vouwstep is voorzien van 125mm urethaan wielen en in hoogte verstelbaar stuur. Deze step is geschikt voor kinderen van gemiddeld 4 t/m 15 jaar of tot een gewicht van 65 kg.

Step razor wild style kenmerken:

 step razor wildstyle roze-1-BorderMaker

 

 

 

Razor stuntstep

Razor stuntstep beast pro xx

De misschien wel meest verkochte stuntstep van Nederland komt ook van Razor, namelijk de Razor stuntstep beast pro. Deze Razor beast is verkrijgbaar in 4 kleuren: rood, geel, groen en blauw. Hij is prijstechnisch zeer gunstig, en ziet er ook nog eens gelikt uit. De step razor beast is een uitstekende stuntstep voor beginners waar ze jarenlang plezier van hebben.

Stuntstep razor beast pro kenmerken:

razor step beast blauw-1-BorderMaker 

 
 
 
Razor stuntstep black label

De stuntstep razor black label lijn bestaat uit 4 modellen: razor black label 1.0, razor black label 2.0, razor black label 3.0 en razor black label 4.0. Deze stuntsteppen zijn allemaal matzwart van kleur, het grote verschil zit in de stuurklem. Bij de 1.0 is deze met 1 schroef vastgezet, en dit gaat per model met 1 omhoog. De black label 4.0 heeft dus een quadruple headed clamp (stuurklem met 4 schroeven).

Stuntstep Razor Black Label kenmerken:

 

 

 

 

Afdrukken