JD Bug step

JD Bug step kopen

Alle JD Bug steppen en stuntsteppen zijn te koop bij de gecertificeerde stepshops www.stepplein.nl en www.stuntstepplein.nl.

JD Bug is 1 van de de grootste step producenten van de wereld. Doordat JD Bug continu bezig is met innovatie komen ze al decennia met de mooiste en beste stepjes op de markt. JD Bug is in Nederland voornamelijk bekend om de vouwsteppen, maar de laatste jaren is daar een groot assortiment top stuntsteppen bij gekomen.  

Een JD Bug step kun je kopen bij de betere webshops en winkels. De JD Bug stuntstep is veelal te koop bij de gespecialiseerde skate- en stepshops.

 

Hieronder een greep uit het ruime aanbod JD Bug steppen en stuntsteppen: 

JD Bug vouwstep ECO MS305 + gratis tas

De JD Bug vouwstep eco is misschien de bekendste step uit het assortiment van JD Bug. Het is in ieder geval wel de meest verkochte step van JD Bug. Deze compacte vouwstep is makkelijk inklapbaar en daardoor ideaal om mee te nemen op vakantie, naar een familieuitstapje of een weekendje weg. Hij is verkrijgbaar in 5 coole kleuren: roze, rood, blauw, groen en oranje en wordt nu tijdelijk geleverd met een gratis meeneem tas.

JD Bug vouwstep Eco kopen:

jdbug eco oranje-BorderMaker

Afdrukken